2013. május 23., csütörtök

Barock, Afrika és a többiek avagy Képkeretek a Kika kínálatából

Sokan összekeverik a Kikát az Ikeával, pedig két különböző cégről van szó. Ezek a lakberendezési nagyáruházak egészen más képet igyekeznek festeni magukról: Míg az Ikea a saját maga számára kifejlesztett, megtervezett bútorokat, kiegészítőket árusítja a családbarát és környezettudatosság szavakat hangsúlyozva, addig a Kika többféle gyártótól szerzi be választékát, emiatt a neves, trendi cégek termékeitől az olcsó kellékekig rengeteg minden megtalálható kínálatában, akár rendelésre is. Honlapjukon viszonylag kevés áru látható, inkább katalógusokon keresztül hirdetik termékeiket.

Nézzük, vajon képes-e valami különlegeset felmutatni képkeretek tekintetében a Kika?

Ezek a vidám képkeretek ellenállhatatlanok:

A "Barock" képkeret 10x15 cm-es fotókhoz 699 Ft-ért kapható. Olcsóságának oka valószínűleg összetevőiben rejlik, ugyanis műanyagból készült.  A színvariációk a képen láthatók.

A sort a már megszokottabb kínálat követi:

"Afrika" képkeretek 10x15 cm-es fényképekhez egységesen 3.999,- ért választhatók:





Fából készült, nagyon elegáns képkeret, mérete: 13x18 cm, ám 18x24-es, ill. 24x30-as méretben is kapható. A legkisebb ára: 2.999,-

Képkeret

Az Intrakt-Art Kft. egy magyar, cseh, olasz, lengyel keretekkel foglalkozó nemzetközi vállalat, melynek a székhelye Püspökladányban található. Több helyen is találkozhatsz előre elkészített képkereteivel, ám közvetlenül tőlük csak keretlécek megvásárlására van lehetőség.
A Kikában is jelen vannak:  
Fa fotó- és képkeret
A legkisebb, fából készült, 9X13 cm-es keret 899 Ft, de többféle színben és méretben is kapható.

Modernebb hatású a Kika matt ezüst színű képkerete, melynek 10X15 cm-es változatát 2.299 Ft-ért adják:

Ezüst- és aranyszegéllyel is találhatunk a Kika kínálatában paszpartus képkereteket. Ezekben kettő, illetve három fotó helyezhető el.

Fotókeret
Fotókeret
Hátha valaki három nőt akar egyszerre nézegetni... A viccet félretéve, a fotók mérete ebben az esetben is 10x15-ös, a dupla 2.999-be, a tripla pedig 3.999 Ft-ba kerül.

Bővebb információ: itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése