2013. május 18., szombat

Szeretettel teljes falak - Az előszoba

Szerda óta mintha megállt volna az élet. Itt, a blogon mindenféleképpen, a hétköznapok azonban roppant pörgősek voltak... Kislányom névnapi köszöntései, az együtt töltött idő feltöltött, s ebben a jóleső érzésben ragadtam. Még mindig maximálisan a családra irányul figyelmem. Ilyen hangulatban ismét az előszobafalra emelem tekintetem, melyre a család fotói kerültek. Ki-ki lelje meg a saját elrendezését! Hóbortos, impozáns vagy rattan? Semmi akadálya! Ezek a képek mindhárom stílusban választ adhatnak eddigi előszobával kapcsolatos kérdéseinkre!

Az öröm, a mosoly megörökítése nagyon fontos szerephez jut életünkben. Mégis az a tapasztalatom, hogy a velünk történt rosszra sokkal könnyebb emlékezni, mint a jó pillanatokra. Ne így legyen!

Ha a boldog emlékekkel veszed körül magad, ezek napról napra emlékeztetni fognak arra, hogy gondolj hálával azokra a dolgokra, melyek megadattak számodra.

Ne félj mottókat, részleteket, idézeteket, szavakat szerepeltetni környezetedben, melyek motiválnak, energiával töltenek fel. Legyen az pl. a kedvenc dalod refrénje, vagy egy parányi részlet a Bibliából.

Love the mix of quotes and photos in this gallery wall

Ha nyüzsgő "lesifotókat" is teszel ki a falra, nagyon letisztult látványa lesz, amint széles paszpartuval, egységes, szép elrendezéssel párosítod.

10 gallery wall spaces

Gondolkodj sorozatban! Egy kedves beállításnál nagyobb hatást érhetsz el, ha még kettő hasonlót is illesztesz mellé. Akár soronként más és mást.


Expedit with baskets.

A szorosan egymás mellé rögzített képek olyan benyomást keltenek, mintha a kedvenc felvételekkel tapétázták volna ki a helyiséget. A fekete keretek mint megannyi osztás az egységes felületben. Rímel a bejárati ajtó kis ablaknyílásaira.

frames

Mennyit számít az elrendezés, és keretezés, nem igaz? Hiszen alig néztük meg azt, hogy pontosan mi is szerepel a képeken, mégis határozott véleményünk alakult ki arról, vajon melyik előszoba fotói nyerik el tetszésünket, és melyiké kevésbé.
Ennyit számítana az elrendezés, a képek mérete, a paszpartu és a keret? Igen! Nem csalás, nem ámítás!

Fotót a falra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése